Η Εταιρία

RE/MAX House CenterΗ RE / MAX House Center ιδρύθηκε το Μάιο του 2005 και λειτουργεί ως μέλος του μεγαλύτερου \r\nεγχώριου και παγκόσμιου δικτύου συνεργαζόμενων κτηματομεσιτικών εταιρειών RE/MAX στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ακινήτων που \r\nβρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Tο ακίνητο είναι το ακριβότερο προϊόν στην αγορά. Για τον μέσο αγοραστή/πωλητή, η συνδιαλλαγή αυτή μπορεί να είναι η πιο σημαντική στη ζωή του και το αποτέλεσμα προσπαθειών μιας ζωής.
Φιλοσοφία της RE/MAX είναι \r\nνα απαντά με συνέπεια και πληρότητα σε κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη του αγοραστή/πωλητή και να παρέχει υψηλής ποιότητας κτηματομεσιτικές υπηρεσίες που εξελίσσονται, διευρύνονται και εμπλουτίζονται διαρκώς.

O ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας της RE/MAX εκφράζεται σε κάθε τομέα δράσης της εταιρείας αλλά κυρίως στην εξυπηρέτηση, που είναι υποδειγματική σε κάθε υπηρεσία που αφορά το Real Estate.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος Αλέξανδρος Καρούτας και οι σύμβουλοι ακινήτων της RE / MAX House Center εγγυάται την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον τομέα του Real Estate.

Προβολή ΑκινήτουΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα