ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Βίλα 90 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Βίλα 90 τ.μ.

Επιπλωμένη βίλλα 90τμ μεσα σε κήπο 1000τμ. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια με μπάνιο με όλα τα απαραίτητα (πετσέτες, σαμπουάν, αφρόλουτρο, στεγνωτήρα μαλλιών κλπ), μεγάλη και πλήρως εξοπλισμένη σαλοκουζίνα. Διαθέτει πίσίνα εντός οικισμού, δορυφορική τηλεόραση, ασύρματο ίντερνετ, κλιματισμό σε όλους τους χώρους και μεγάλες βεράντες. Υπάρχει η δυνατότητα υπηρεσιών καθαριότητας μία φορά την εβδομάδα με μικρή χρέωση. Απόσταση από την παραλία 300μ.Κωδικός Ακινήτου: #1077-119 Μεσιτικό Γραφείο Karoutas Properties Ιστοσελίδα: www.karoutasproperties.gr, Τηλέφωνα: 2310253739, 2310410303, Διεύθυνση Γραφείου: Τσιμισκή-Δ.Γούναρη 12, Κέντρο (Θεσσαλονίκη). Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας & του ΑΦΜ.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Karoutas Properties
Karoutas Properties
Μεσιτικό Γραφείο

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα