ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία 160 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μονοκατοικία 160 τ.μ.

Σιθωνία, Νικήτη: Πωλείται νεόδμητη Μονοκατοικία 160τ.μ. σε 450τ.μ. οικόπεδο 2 επιπέδων με αυτόνομη θέρμανση ρεύματος. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 κουζίνες, 2 σαλόνια και 4 μπάνια. Είναι πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 2020 και διαθέτει συνθετικά κουφώματα, πόρτα ασφαλείας, δάπεδα από πλακάκι.Διαθέτει επίσης, μεγάλες βεράντες, θέση στάθμευσης και άνετο κήπο. Βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία και σε εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, καφέ κλπ. Τιμή 310.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #2924 Μεσιτικό Γραφείο Karoutas properties. Ιστοσελίδα: www.karoutasproperties.gr, Τηλέφωνα: 2310253739, 2310410303, Διεύθυνση Γραφείου: Τσιμισκή-Δ.Γούναρη 12, Κέντρο (Θεσσαλονίκη). Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας & του ΑΦΜ.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Karoutas Properties
Karoutas Properties
Μεσιτικό Γραφείο

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα