ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία 160 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μονοκατοικία 160 τ.μ.

ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, Πεντάλοφος: Πωλείται μερικώς ανακαινισμένη διαμπερής Μονοκατοικία 160τ.μ. σε 300τ.μ. οικόπεδο 2 επιπέδων με αυτόνομη θέρμανση. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα, Κήπο, αποθήκη και μπάνιο. Είναι επιπλωμένη, εξοπλισμένη, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 1917 και διαθέτει θέα στο βουνό, θέση στάθμευσης, κλιματισμό, δάπεδα από πέτρα & ξύλο, τζάκι. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
ΙΣΟΓΕΙΟ 60ΤΜ ΣΑΛΟΚΟΥΖΙΝΑ ΜΠΑΝΙΟ
ΟΡΟΦΟΣ 60ΤΜ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΩΛ
Χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 45.000€  Μεσιτικό Γραφείο Karoutas properties. Ιστοσελίδα: www.karoutasproperties.gr, Τηλέφωνα: 2310253739, 2310410303, Διεύθυνση Γραφείου: Τσιμισκή-Δ.Γούναρη 12, Κέντρο (Θεσσαλονίκη). Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας & του ΑΦΜ.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Karoutas Properties
Karoutas Properties
Μεσιτικό Γραφείο

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα