ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία 230 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μονοκατοικία 230 τ.μ.

Θεσσαλονίκη, Ωραιόκαστρο: Πωλείται εξαιρετική μονοκατοικία συνολικού εμβαδού 230 τ.μ. Αποτελείται από 4 επίπεδα, συνολικά περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια, 2 κουζίνες, 2 σαλόνια, 1 εσωτερική αποθήκη, 1 εξωτερική και 2 μπάνια. Είναι κατασκευασμένη το 2001, διαθέτει άπλετη ανοιχτωσιά όπως γίνεται αντιληπτό κι από τις φωτογραφίες. Αναλυτικά το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
 Στο ισόγειο του σπιτιού, το οποίο διαθέτει αυτόνομη είσοδο, αποτελείται από τους εξής χώρους: σαλονοκουζίνα, μπάνιο, 1 υπνοδωμάτιο και αποθήκη.
Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει ένα μέγαλο σαλόνι, τζάκι, κουζίνα και μεγάλο μπαλκόνι.
Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, μπάνιο και μπαλκόνι. 
Τέλος, υπάρχει και σοφίτα με εύκολη πρόσβαση η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως αποθήκη είτε να αξιοποιηθεί ως ένας επιπλέον χώρος.

Στην αυλή υπάρχει ψησταριά και μια θέση parking.

Είναι ιδανική για οικογένειες και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 259.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1063-318 Μεσιτικό Γραφείο Karoutas properties. Ιστοσελίδα: www.karoutasproperties.gr, Τηλέφωνα: 2310253739, 2310410303, Διεύθυνση Γραφείου: Τσιμισκή-Δ.Γούναρη 12, Κέντρο (Θεσσαλονίκη). Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας & του ΑΦΜ.

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Karoutas Properties
Karoutas Properties
Μεσιτικό Γραφείο

Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα